Loading...
Loading...

Få et stilfuldt indtryk af jeres forretning samt omgivelser, og øg trivsel og arbejdsmiljø med udendørsservice fra norfac.

Få et stilfuldt indtryk af jeres forretning samt omgivelser, og øg trivsel og arbejdsmiljø med udendørsservice.

Som med øvrige facility services er det en fordel at kombinere services, da vi ofte kan give et bedre tilbud, når vi løser flere opgaver samtidigt.

Overlad roligt bekymringer om rene vinduer og blanke facader til os. Vi har mange års erfaring med vinduespolering og facaderens. Facader bliver hurtigt snavsede af forurening, alger og skadelige luftpartikler. Udover at give en flot og præsentabel facade sikrer facaderens en lang levetid på byggematerialer.

Tagrender skal renses, græsplæner skal slås og gødes regelmæssigt, så arealet er sundt og indbydende. Ukrudt kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Beskæring af små og store træer skal altid ske i rette tid. Det samme gælder hækklipning og beskæring af buske. Når arbejdet er fuldført, kan vi hjælpe med ny beplantning og bortkørsel af grønt affald.

Vinduespolering

Vinduespolering

Rene vinduer giver et stilfuldt indtryk af jeres forretning og er med til at øge trivsel og arbejdsmiljø

Hos norfac indretter vi udendørsservice efter jeres hverdag
norfac leverer professionel vinduespolering i hele landet, 24 timer i døgnet. Vi varetager opgaven om aftenen, hvis medarbejderne ikke skal forstyrres. Eller en tidlig morgen, hvis gæsterne fx skal have ro til at nyde deres mad.

Overlad roligt bekymringer om rene vinduer og miljøet til os. Vi tager mest muligt hensyn til miljøet, og tilbyder en svanemærket vinduespolering – så kan I nyde udsigten med god samvittighed.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
 • Finish-polering.

 • Rensepolering.

 • Vinduespolering med rentvandsanlæg.

 • Polering fra stillads eller lift.

 • Mangler du andet? Kontakt os.

“Norfac står for vinduespolering af vores 750 m2 store butik med glasfacade, der altid fremstår, blank og skinnende, så kunderne bliver lokket ind i vores flotte butik. Jeg har kendt Per i mange år og altid fået en super service af ham og hans medarbejdere. Norfac sørger altid for at følge op på aftalen og sikrer, at vi er tilfredse med arbejdet, der udføres.
Kort og godt yder Norfac en ufattelig god service til en konkurrencedygtig pris.”
Jon Jørgensen
Yamaha Store Roskilde 

Facaderens og øvrig ejendomsservice

Facaderens og øvrig ejendomsservice

norfac tilbyder både høj- og lavtryksspuling samt forskellige former for facade nedvaskning, rensning af tagrender og øvrig service af jeres ejendomme.
norfac tilbyder både høj- og lavtryksspuling samt forskellige former for facade nedvaskning, rensning af tagrender og øvrig service af jeres ejendomme.
Vi afrenser alle typer i alle niveauer som en del af vores udendørsservice og bruger lift, når det er nødvendigt. Har facaden været udsat for graffiti, så fjerner vi også det.

Facader bliver hurtigt snavsede af forurening, alger og skadelige luftpartikler. Det kan på længere sigt være ødelæggende for materialerne. Udover at give en flot og præsentabel facade, sikrer facaderens en lang levetid af byggematerialer. Vores facaderens er effektiv og baseret på særlige metoder, der skåner både materiale og miljø. Udover facaderens, kan vi også hjælpe med rensning af tagrender, trappevask mv.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
 • Facaderens

 • Graffitirens.

 • Rensning af tagrender mv.

 • Øvrig ejendomsservice.

Grøn service

Grøn service

Vi anvender et hold af professionelle fagfolk, der er jeres garant for den bedste service på markedet.
Vi anvender et hold af professionelle fagfolk, der er jeres garant for den bedste service på markedet.
norfac tilbyder markedets førende totalløsninger inden for pleje af grønne arealer som udendørsservice.

Græsplæner skal slås og gødes regelmæssigt, så arealet er sundt og indbydende. Ukrudt stiller krav om regelmæssig vedligeholdelse. Her kan vi hjælpe med effektive og miljøvenlige metoder til bekæmpelse. Gåsebillens larver lever fx i sandet jord, æder græssets rødder, og det resulterer i store gule eller brune områder på plænen.

Beskæring af små og store træer skal altid ske i rette tid. Det samme gælder hækklipning og beskæring af buske. Når arbejdet er fuldført, kan vi hjælpe med ny beplantning og bortkørsel af grønt affald på miljørigtig vis.

Vi kan bl.a. hjælpe med:
 • Græsslåning og pleje.

 • Effektiv bekæmpelse af ukrudt.

 • Beskæring af træer og buske.

 • Skadedyrsbekæmpelse.

 • Fejning og rensning af arealer.

“Norfac sørger for, at vores udearealer fremstår velplejede og sunde til stor glæde for kunder og medarbejdere. Norfacs unikke rådgivning omkring løsning af opgaverne gør, at vi får stort udbytte af samarbejdet, hvor de kommer fast efter aftale. Vi oplever en professionel tilgang og fleksibilitet i deres arbejde med grøn service, der gør det til en fornøjelse at være kunde.
Pris og kvalitet lever altid op til vores forventninger.”


John Andreasen
Økonomidirektør – Aller Tryk A/S

Kvalitetssikret samarbejde

Med kvalitetssikring og løbende opfølgning skaber vi fundamentet for et godt og langvarigt samarbejde.

Sammen laver vi en arbejdsplan, der sikrer, at jeres service varetages med 100 % fokus på kvalitet. Planen beskriver detaljeret samtlige opgaver, der skal løses – lige fra trappevask til klipning af hæk, så vores team altid ved, hvilke opgaver skal løses og hvordan. Det giver tryghed og 100% overblik over de ydelser, I betaler for.

 Herefter kan I trygt overlade opgaven til os og fokusere på andre områder af jeres virksomhed. Vores aftale er en skræddersyet løsning, der tager afsæt i jeres unikke behov og bygger på kompetent rådgivning og lang erfaring på området.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sidder klar til at hjælpe. Ring nu på tlf. 70 60 53 57
eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

  NAVN *
  FIRMA *
  E-MAIL *
  TELEFON*

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.