Hos norfac leverer vi Facility Management af højeste kvalitet, så vores kunder kan leve op til de strengeste hygiejnekrav. Vi er et aktiv for alle typer af virksomheder, organisationer, kommuner og foreninger, der lægger vægt på kvalitet og godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Gennem et partnerskab med os, slipper I for at bekymre jer om hygiejnekrav og om virksomheden er præsentabel. Det frigiver ressourcer, I kan bruge på andre områder.
Hos norfac leverer vi Facility Management af højeste kvalitet, så vores kunder kan leve op til de strengeste hygiejnekrav. Vi er et aktiv for alle typer af virksomheder, organisationer, kommuner og foreninger, der lægger vægt på kvalitet og godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Gennem et partnerskab med os, slipper I for at bekymre jer om hygiejnekrav og om hvorvidt virksomheden er præsentabel. Det frigiver ressourcer, I kan bruge på andre områder.

Det tror vi på

Det tror vi på

Hvem er vi?

norfac står for Nordic Facility Management A/S. Det er vores mål at være nordens førende leverandør af Facility Management indenfor fødevareproduktion. Med mange års erfaring, inden for alle dele af faget, har vi noget at hænge vores ambitioner op på.

Hvem er vi?

norfac står for Nordic Facility Management A/S. Det er vores mål at blive nordens førende leverandør af Facility Management indenfor fødevareproduktion. Og med mange års erfaring, inden for alle dele af faget, har vi noget at hænge vores ambitioner op på.

Hos norfac er vi nærværende og kvalitetsbevidste leverandører af rengøringsydelser og Facility Management. Når I outsourcer jeres opgaver til os, vil I fra første dag møde gennemsigtighed, løsninger der overstiger jeres forventninger og klare holdninger til kvalitet og miljø. Resultatet er rene, pæne, imødekommende og hygiejniske omgivelser til glæde for brugere, ansatte og kunder.

Bag norfac banker et hjerte for mennesker og vores forskelligheder. Vi har mange års erfaring med både food- og traditionel rengøring hvor vi er ekstremt kvalitetsbevidste og målrettede. Vi holder skarpt fokus på at levere til tiden og i overensstemmelse med jeres forventninger.

Certificeringer

Størstedelen af de produkter norfac anvender er uskadelige for både miljø og medarbejdere, men det kræver viden at bruge dem korrekt og få det mest optimale ud af dem.

Certificeringer

Størstedelen af de produkter norfac anvender er uskadelige for både miljø og medarbejdere, men det kræver viden at bruge dem korrekt og få det mest optimale ud af dem.

Det kræver både uddannelse og omtanke, når vores medarbejdere fx arbejder på stilladser, lifter, i havne og baneområder, lufthavne eller måske trafikerede veje. Alle medarbejdere gennemgår en certificering internt og eksternt, inden de går i gang med praktiske opgaver. Det kræver fx særlig certificering at arbejde på banearealer, ved højspænding og på motorveje.

Udover at alle vores medarbejdere gennemgår de korrekte certificeringer og uddannelser, bliver de løbende opdateret med den seneste viden og erfaring i form af kurser og seminarer, så de er i stand til at overholde alle lovpligtige krav til de opgaver der udføres og de maskiner der anvendes.

Loading...
norfac arbejder målrettet på at løse vores opgaver så skånsomt som muligt for miljøet. Vi anvender miljøgodkendte produkter og svanemærkede midler, når det er muligt. Vores mål er at blive certificeret med det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket.
norfac arbejder målrettet på at løse vores opgaver så skånsomt som muligt for miljøet. Vi anvender miljøgodkendte produkter og svanemærkede midler, når det er muligt. Vores mål er at blive certificeret med det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket.
Svanemærket rengøringsservice betyder bl.a. at:
 • Der anvendes en høj andel af miljømærkede rengøringsmidler.
 • Forbruget af unødvendige kemikalier minimeres.
 • Miljøpåvirkning fra transport minimeres mest muligt.
 • Medarbejdere oplæres indenfor miljørigtige rengøringsmetoder.
Miljøbesparelse sparer også på økonomien

For at sikre korrekt sæbemængde, bruger vi dosering på stort set alle rengøringsopgaver. Det påvirker økonomien positivt på de store industriopgaver, da metoden resulterer i lavere forbrug. Det gælder også rengøringsvandet, hvor vi kun bruger den mængde vand, opgaven kræver. Det vil også afspejle sig på vandregningen på de større industriopgaver.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sidder klar til at hjælpe. Ring nu op tlf. 70 60 53 57
eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

  NAVN *
  FIRMA *
  E-MAIL *
  TELEFON*

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.