Loading...
Kombinér rengøring af produktion, fællesområder,
trapper/gangarealer med kontorer, mødelokaler mv.

Traditionel rengøring er meget mere end tømning af papirkurve og gulvvask. Det er en vigtig del af virksomhedens arbejdsmiljø og er en del af det indtryk, kunderne får af jeres virksomhed. Vi anbefaler derfor en tæt dialog omkring jeres behov, så vi sammen kan skabe det optimale arbejdsmiljø.

Alle rengøringsmidler er svanemærkede af hensyn til jeres medarbejderes velvære, og vi anvender altid doseringsenhed på sæber for at minimere miljøbelastningen mest muligt.

Du skal blot overlade opgaven til os. Så sørger vi for, at I lever op til krav om rengøring og desinfektion. Det betyder færre bekymringer og mere fokus for jer på andre dele af virksomheden.

Kvalitet i samarbejdet

Hos norfac begynder et samarbejde altid med at udarbejde en arbejdsplan sammen, så vi sikrer, at krav og ønsker overholdes. Arbejdsplanen beskriver alt hvad der skal gøres – fra tømning af papirkurve til rengøring af toiletter.

Med planen ved hånden ved vores medarbejdere nøjagtigt, hvilke opgaver de skal løse og hvordan. Det giver jer fuldt overblik over, hvad I får for jeres penge. Hos norfac ønsker vi et tæt samarbejde med vores kunder. Med kompetent rådgivning leverer vi skræddersyede løsninger, der matcher jeres behov.

Sammen med kvalitetssikring og løbende opfølgning tilbyder vi en samlet pakke, der sikrer et langvarigt samarbejde.

Vi kan bl.a. hjælpe med:

 • Hygiejnekontrol.

 • Reducering af rengøringsomkostningerne.

 • Rengøring og desinfektion af kontor, toiletter, køkken/kantine mv.

 • Rådgivning om hygiejne, indretning og rengøring.

 • Mangler du andet? Kontakt os.

Effektiv rengøring giver et bedre indeklima

Effektiv rengøring giver et bedre indeklima

Snavs, støv og bakterier kan være med til at påvirke dine medarbejderes effektivitet og øge sygefraværet. Med professionel traditionel rengøring sikrer du et minimum af sygefravær og hæver effektiviteten hos dine medarbejdere.

Angst for smitte kan påvirke arbejdsmiljøet og dine medarbejderes velvære. Derfor er det ekstremt vigtigt at dine medarbejdere føler sig trygge når de møder på arbejde og ikke behøver bekymre sig om smittespredning mv. Norfac er specialister i at levere rengøring, der sikrer et arbejdsmiljø uden virus og bakterier.

Reduktion af smittespredning
Som supplement til den løbende rengøring anvender vi markedets førende desinfektionsmidler på håndtag, tastaturer, mus, kaffemaskiner, knapper/kontakter mv, der ofte er kilde til smittespredning. Midlet indeholder ikke klor og er uskadelige for mennesker og dyr.

Fordele ved desinficering
 1. Et trygt og sikkert arbejdsmiljø.
 2. Undgå sygdom og smitte.
 3. Desinfektionen gennemføres hurtigt.
 4. 100% sikker metode.
 5. Er ikke allergifremkaldende.
 6. Efterlader ingen skadelige restprodukter.

Den gennemsnitlige medarbejder tilbringer ca. 7-8 timer om dagen på arbejdspladsen. Med et rent og sikkert arbejdsmiljø giver du dine medarbejdere mulighed for at være produktive, effektive og vigtigst af alt, trygge og glade.

Man får hvad man betaler for

Som med alt andet, får man hvad man betaler for i rengøringsbranchen. Derfor er det billigste tilbud ikke nødvendigvis det, der betaler sig hjem på den lange bane – dårligt arbejdsmiljø og syge medarbejdere er en dyr og besværlig udgift for alle virksomheder. Hos Norfac arbejder vi målrettet på at holde priserne i bund, men pris og kvalitet hænger sammen. Derfor er vi ikke nødvendigvis de billigste, men der hvor du får en kvalitetssikret rengøring der lever op til dine forventninger.

Få et tilbud du kan regne med:
Ring nu på tlf. 70 60 53 57

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sidder klar til at hjælpe. Ring nu på tlf. 70 60 53 57
eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

  NAVN *
  FIRMA *
  E-MAIL *
  TELEFON*

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.