Loading...
Vi anvender et hold af professionelle fagfolk, der er jeres garant for den bedst mulige service på markedet. 

Hos norfac tilbyder vi totalløsninger inden for de grønne arealer. Græsplæner skal slås og gødes regelmæssigt, så arealet er sundt og indbydende. Ukrudt stiller krav om regelmæssig vedligeholdelse. Her kan vi hjælpe med effektive og miljøvenlige metoder til bekæmpelse.Vi kan også løse problemer som følge af skadedyr. Gåsebillens larver lever fx i sandet jord, æder græssets rødder, og det resulterer i store gule eller brune områder på plænen. Beskæring af små og store træer skal altid ske i rette tid. Det samme gælder hækklipning og beskæring af buske. Når arbejdet er fuldført, kan vi hjælpe med ny beplantning og bortkørsel af grønt affald på miljørigtig vis.

Kvalitetssikret samarbejde

Med kvalitetssikring og løbende opfølgning skaber vi fundamentet for et godt og langvarigt samarbejde.

Sammen laver vi en arbejdsplan, der sikrer, at jeres service varetages med 100 % fokus på kvalitet. Planen beskriver detaljeret samtlige opgaver, der skal løses – lige fra trappevask til klipning af hæk, så vores team altid ved, hvilke opgaver skal løses og hvordan. Det giver tryghed og 100% overblik over de ydelser, I betaler for. Herefter kan I trygt overlade opgaven til os og fokusere på andre områder af jeres virksomhed. Vores aftale er en skræddersyet løsning, der tager afsæt i jeres unikke behov og bygger på kompetent rådgivning og lang erfaring på området.

Vi kan hjælpe med:
 • Græsslåning og pleje.

 • Effektiv bekæmpelse af ukrudt.

 • Beskæring af træer og buske.

 • Skadedyrsbekæmpelse.

 • Fejning og rensning af arealer.

 • Mangler du andet? Kontakt os.

“Norfac sørger for, at vores udearealer fremstår velplejede og sunde til stor glæde for kunder og medarbejdere. Norfacs unikke rådgivning omkring løsning af opgaverne gør, at vi får stort udbytte af samarbejdet, hvor de kommer fast efter aftale. Vi oplever en professionel tilgang og fleksibilitet i deres arbejde med grøn service, der gør det til en fornøjelse at være kunde.
Pris og kvalitet lever altid op til vores forventninger.”


John Andreasen
Økonomidirektør – Aller Tryk A/S

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sidder klar til at hjælpe. Ring nu på tlf. 70 60 53 57
eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

  NAVN *
  FIRMA *
  E-MAIL *
  TELEFON*

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.