Norfac er specialister i professionel foodrengøring af de førende virksomheder indenfor fødevareproduktion.
Efter hver produktion sørger vi for grundig rengøring og desinfektion af jeres produktionsanlæg, toiletter, inventar mv. og anvender altid miljøgodkendte rengøringsmidler. Vores rengøringsassistenter har den nødvendige erfaring og specialuddannelse, der skal til for at levere resultater, der lever op til hygiejnekrav.
Som specialister i professionel fødevarerengøring arbejder vi med alle typer af virksomheder – heriblandt fødevarefabrikker, storkøkkener, slagterier, fiskeindustri, catering, mejerier mv.
Mange års erfaring med fødevarerengøring gør os til en stærk og fleksibel partner – kontakt os nu og hør hvad vi kan gøre for dig!
Kvalitetssikret og tillidsfuldt samarbejde
Rengøringen er ofte den afgørende forskel mellem driftstop og produktion. Derfor er det vigtigt at have en kvalitetssikret rengøringspartner, man kan stole på. Det frigiver energi, I kan bruge til andre opgaver i jeres virksomhed.
Hos norfac ønsker vi et tæt samarbejde med vores kunder. Med kompetent rådgivning leverer vi skræddersyet foodrengøring, der matcher jeres behov. Og sammen med kvalitetssikring og løbende opfølgning tilbyder vi en samlet pakke, der sikrer et langvarigt samarbejde. Du skal blot overlade opgaven til os. Så sørger vi for, at I lever op til krav om rengøring og desinfektion. Det betyder færre bekymringer og mere fokus for jer på andre dele af virksomheden.
Vi kan hjælpe med:
Hygiejnekontrol.
Reducering af rengøringsomkostningerne.
Rengøring og desinfektion af produktion, toiletter, inventar mv.
Rådgivning om hygiejne, indretning og rengøring.
Klargøring af produktionsanlæg til rengøring.
Klargøring af produktion efter rengøring.
Periodisk rengøring af lager og kølerum.
Mangler du andet? Kontakt os.
Vi samler på glade kunder!
“Vi har valgt Norfac til at varetage vores food rengøring og utrolig glade for samarbejdet. Norfac sørger for at følge op på opgaverne ugentligt og rette ind, hvis der er fejl og mangler i samarbejdet. De er gode til at sætte sig ind i vores behov og en vigtig sparringspartner, når det kommer til hygiejnekontrol. Medarbejderne er altid soigneret, høflige og professionelle.”
Katrine Romlund
Kvalitetsansvarlig – Nordens Brød
“Vi har valgt Norfac til at varetage vores food rengøring og utrolig glade for samarbejdet. Norfac sørger for at følge op på opgaverne ugentligt og rette ind, hvis der er fejl og mangler i samarbejdet. De er gode til at sætte sig ind i vores behov og en vigtig sparringspartner, når det kommer til hygiejnekontrol. Medarbejderne er altid soigneret, høflige og professionelle.”
Katrine Romlund
Kvalitetsansvarlig – Nordens Brød
“Norfac har siden firmaets start løst rengørings- opgaver indenfor food-rengøring, ejendomsservice og vinduespolering for City Catering. Per og hans medarbejderes fleksibilitet og professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan koncentrere os om at servicere vores kunder. Norfac kommer med en unik viden og sparring når det kommer til hygiejnekontrol for fødevarebranchen. Vi har et samarbejde udover det sædvanlige med Norfac og sætter stor pris på deres kompetencer.”
Jacob Gersløv
Direktør City Catering ApS
“Norfac har siden firmaets start løst rengørings- opgaver indenfor food-rengøring, ejendomsservice og vinduespolering for City Catering. Per og hans medarbejderes fleksibilitet og professionelle tilgang til opgaverne, gør at vi kan koncentrere os om at servicere vores kunder. Norfac kommer med en unik viden og sparring når det kommer til hygiejnekontrol for fødevarebranchen. Vi har et samarbejde udover det sædvanlige med Norfac og sætter stor pris på deres kompetencer.”
Jacob Gersløv
Direktør City Catering ApS
Meget mere end ”bare” rengøring
Hos Norfac arbejder vi rutinemæssigt med at forbedre vores udførelse og evaluering af rengørings- og desinfektions procedurer indenfor foodrengøring, så vi sikrer, at både patogene og kvalitets forringende organismer styres og risikoen for kontaminering af mad reduceres eller fjernes fuldstændigt.
Mange fødevarevirksomheder arbejder med komplekse løsninger for at opnå mikrobiologisk kontrol, men det er ofte det grundlæggende rengøringsarbejde og erfaring, der giver det største bidrag til håndtering af kontaminering og som sikrer en sikker produktion og håndtering af fødevarer.
Hos Norfac arbejder vi målrettet med planlægning af vores rengøringsaktiviteter for at sikre, at kilder til kontaminering ikke får adgang og fjernes sammen med de kilder til næringsstoffer, de har brug for at overleve og spredes. Effektiv fjernelse af snavs og efterfølgende afvaskning muliggør effektiv anvendelse af desinfektionsmiddel – så der ikke er nogen chance for, at bakterierne når ud til det færdige produkt.
Vi arbejder målrettet med at effektivisere vores ressourceforbrug, både med hensyn til udstyr og personale, men også i form af planlægning af aktiviteter for at sikre, at fx reservoirer eller kilder til bakteriekontaminering fjernes. Vores medarbejdere er meget opmærksomme på at være en del af en fødevaresikkerhedskultur og uddannes til at benytte hygiejnestandarder og aktivt stoppe den overførselscyklus, der kan forekomme fra kilde til overflade. Det er ikke nok med at bruge handsker, hvis handskerne ikke skiftes ofte – en beskidt handske er ofte værre end en ren hånd, når vi taler hygiejnekontrol.
Vi er yderligere, meget opmærksomme på, at sekundære kontaktflader, såsom kontrolpaneler og ikke mindst rengøringsredskaber skal vurderes og have nøjagtig samme rengøring og desinfektion som fødevarekontaktfladerne for at undgå, at de bliver et problem.
I mange situationer i fødevarebranchen er det fejl i rengørings- og desinfektionsregimet, som har været den grundlæggende årsag til en forurening. Brug af lavtryksanlæg er med til at gøre effektivt rent, men også til at sprede aerosoler fra gulvet op i lokalet efter food-rengøring. Derfor er det utrolig vigtigt med en effektiv afvaskning efter brug af lavtryksanlæg.
Når vi kontrollerer hygiejnen og food rengøringen, sikrer vi altid, at alle fødevaresikkerheds-KPI’er, der er aftalt med kunden, overholdes. KPI’erne bliver løbende evalueret og udfordret, således at vi har fuld overblik over KPI’er, inden vi foretager rengøring, desinfektion og kontrol.
Hos Norfac arbejder vi målrettet på at vælge passende kemikalier, baseret på forskelle i udstyr, faciliteter og ingredienser/fødevarer, der håndteres. De forskellige metoder til rengøring og desinfektion, rengøringsplaner, timing og hyppighed af rengøringen samt rækkefølgen, i hvilken forskellige stadier af rengøring og desinfektion skal udføres er utrolig vigtig for at vi sikrer en hygiejnisk strømlinet rengøring.
Vil du høre mere om vores ekspertise indenfor foodrengøring?
Ring nu på tlf. 70 60 53 57
Hvordan kan vi hjælpe dig?
Vi sidder klar til at hjælpe. Ring nu på tlf. 70 60 53 57
eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.
Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.