norfac desinficering fjerner effektivt bakterier og vira

Det kan være et stort projekt og en næsten umulig opgave at holde et lokale frit for bakterier og vira. Særligt, hvis der dagligt opholder sig mange mennesker eller ved meget trafik i lokalet.

Kontormiljøer, institutioner og især motionscentre, med op til 24-timers åbent, har et højt smittetryk og kræver mere rengøring og desinfektion. Løsningen er en elektrisk forstøver, som nemt og billigt gør arbejdspladsen og dens sanitære områder rene og sikre at opholde sig i. Ud over en her-og-nu-effekt forebygger forstøveren mod fremtidig spredning af sygdom.

Desinfektionsmidlet forstøves gennem en elektrisk pumpe, der har en lodret rækkevidde på helt op til 8 meter. Dermed bliver de fleste bygninger totalt desinficerede på både lodrette og vandrette flader.

Midlet indeholder ikke klor og fjerner 99,99 % af vira, bakteriesporer, MRSA, listeria samt svampeog skimmel. Produktet er godkendt til fødevarer, udgør ingen skade i forbindelse med evt. optag i ventilationsanlæg og er ufarligt for både mennesker og dyr.

Vi desinficerer effektivt indenfor en lang række forskellige brancher og industrier, blandt andet:

 • Kontormiljøer.
 • Institutioner.
 • Skoler.
 • Storkøkkener og restauration.
 • Motionscentre og sportshaller.
 • Fødevarefabrikker.

Desinfektionen indeholder ikke klor og fjerner 99,99 % af vira, bakteriesporer, MRSA, listeria samt svampe og skimmel. Produktet er godkendt til fødevarer, udgør ingen skade i forbindelse med evt. optag i ventilationsanlæg og er ufarligt for både mennesker og dyr.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Udfyld felterne herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

  NAVN *
  FIRMA *
  E-MAIL *
  TELEFON*

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Dine oplysninger anvendes udelukkende til behandling af din forespørgsel og behandles fortroligt i henhold til GDPR.